Uw auto in goede handen

Mijn naam is Oscar Dropsie. Ik ben vanaf mijn 17e werkzaam in de autobranche en sinds juni 2008 eigenaar van Garagebedrijf Oscar in Ede.

Kennis en ervaring
Voordat ik een eigen garagebedrijf begon heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt. Van klein tot middelgroot, van universele buurtgarage tot A-dealer. Ik heb alle mogelijke functies in de werkplaats vervuld in de loop der jaren (leerling-monteur, 2e monteur, 1e monteur, APK keurmeester, alarminbouwspecialist, chef-werkplaats, leermeester) en met veel verschillende merken gewerkt. Daardoor heb ik zeer veel technische en praktische kennis opgedaan over diverse automerken en ben ik vertrouwd geraakt met alle aspecten in deze branche.

Alle merken
Door de brede en langdurige werkervaring ken ik de merken Audi, Volkswagen, Seat, Hyundai, Volvo, Renault, Citroen, Skoda, Kia en Mitsubishi letterlijk van binnen en van buiten. Maar uiteraard kunt u met ieder automerk bij ons terecht. Uw auto is bij ons in goede handen.

Veilig op weg
Wat ik het belangrijkste vind in dit werk? Persoonlijk contact met de klanten, glasheldere afspraken, eerlijk en duidelijk adviseren en technisch goed en betaalbaar werk afleveren.
Ook voor uw auto verzorgen we graag het onderhoud, zodat u ook veilig en betrouwbaar op weg kunt.  Mail (info@garagebedrijfoscar.nl) of bel (0318-64 77 20) ons gerust.